Tjabba!:)

Allt ni läser, är min egna tro som jag baserar på personlig erfarenhet,
å i den tron finns det ett system som är mycket större än det som andra människor skapat åt oss. Ni vet det människoskapade systemet med demokratisk politik – opartisk media utan agenda – oköpta & geniuina frontfigurer… osv… Ni hajjar vilket system jag menar?

Det större naturbaserade systemet jag redan nämnt är ett baserat på energier:
När du får visioner om ting, när du blir vägledd av något obeskrivligt, när någon kläcker ur sig något väldigt “random” men det råkar connecta med dig på djupet, när du möter vilda djur eller naturfenomen som känns som omen… Saker i livet som lixom känns bara menade för just dig i den stunden.

Jag skulle gissa på att alla religioner är uppbyggda på dessa känslor. Då på den tiden det var lättare att känna dem, när vi inte hade livet FULLPROPPAT av distraktioner i alla ranger. Vart man än tittar så har vi reklam för nästa grej vi ska slukas in i. Något som ska sno våran uppmärksamhet totalt.

Jag tror ni lagt märkte till det, vi är så snurriga; istället för att lägga fokus på våran inre värld och hur vi ska rensa den på skit som stör oss så distraherar vi automatiskt oss eller fokuserar på någon annans brister… På grund av att vi har våra egna, å visst är jag lika skyldig som någon annan till dessa ting. Det är inte lätt att växa upp i en sån här överstimulerande värld och finna någon slags sinnesfrid & inre kraft som DEMOLERAR småtjaffs vi möjligtvis spenderar majoriteten om inte hela våra liv i.

Jag är tacksam att jag växte upp i en tid innan detta krig om våran uppmärksamhet tog över helt. Att inte ha en telefon som liten och känna hur kul det var att bara leva utan massa tjatter. Vilken frihet.

Men bara för att det finns behöver man inte bli besegrad av det. Lättare sagt än gjort, helt klart, för när tog vi senast tid för oss själva utan att distrahera oss av någon annans vilja?

Det är klart, många av oss är medvetna om detta och gör vad vi kan för att ha våran egna tid, säkerligen du också som läser detta. För jag tror att det är ni som hittar hit till min blogg redan är rätt så långt på själafärden.

Men även så, ifall allting jag skriver redan är kunskap du har så är det alltid gott att bli påmind. Personligen behöver jag ofta påminnelse, ifall jag låter mig dippa in i distraktioner eller tjaffs för länge så glömmer jag rätt så snabbt bort min KRAFT. Många ord i versaler idag, jag vill påtrycka dessa ord lite extra.

Men då kanske några av oss tänker, vadå? Varför skulle jag vilja eller orka lägga tid på det här? Jag trivs i mina distraktioner, låt mig göra det i fred!!!

Jo därför att hela ditt liv kommer öka i kvalitet desto längre du kommer på denna färd.

Vi kan ersätta alla våra osäkerheter, svagheter, självhat… hat, gnäll osv…

Känslorna kommer överlag bli positivare, gladare, varmare, hälsosammare, mer kärleksfulla osv…

Dina interaktioner med andra människor kommer bli av högre kvalité och mening,
inte bara småprat eller gnäll. Om samtalsämnena ofta är av lågkvalité utan någon mening förutom att “prata om någonting” – varför ens prata?
Din mening i andras liv kommer bli värdefull, inte bara att vi tar plats, utan vi kan bringa någon annan framåt genom att själva ha tagit oss framåt. Å den människan kommer råka guida någon annan framåt, osv!

Hajja hur det skulle se ut ifall alla människor på våran planet la tid på våran inre värld, hur skulle den världen se ut?

Våra ledare skulle genuint vilja vårat bästa, samhället skulle florera, människor skulle inte vilja skada andra människor, djuren skulle må bra, naturen skulle må bra, PLANETEN skulle bli en kärleksplanet.

Å låter det hippie & tråkigt? Allt annat känns bättre än skiten vi lever i nu. Någon annan än jag som redan för flera år sedan har börjat märka hur vårat “moderna” system har börjat gå itu; drivs till vansinne?

De folket som driver politiken har satt oss alla i skiten, några på toppen kan inte komma överrens så nu ska vi alla lida? Det märks ju klart tydligt att det är allvarliga fel nånstans. Ska det behöva bli motdemostrationer över hela världen, sådant som redan pågår i MÅNGA länder just nu innan någon förändring mot det bättre händer?

Nå, lite relevant info kan jag tycka. Så hur tar vi oss framåt i våran inre värld för att göra förändring möjligt?

Jag ska dela med er av mina favorit-trick här i livet som alltid fungerat som aktivering för större krafter.

Mantran: Vad behöver vi mer av i våra liv? Hitta på dina egna meningar och repetera dem så ofta du kan, i dina tankar, verbalt eller i skrift. Hur som!

Några exempel på meningar jag själv använt, å dessa byter jag ut till meningar jag behöver i nutid:

“Jag välkomnar all positiv energi till mitt liv”
“Jag transformerar all negativ energi till positiv”
“Bara positiv energi har plats hos mig”
“Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek”
“Jag läker”
“Jag är fridfull och energisk”
“Min mening finner mig, och jag finner min mening”
“Jag utvecklas hela tiden”
“Min kraft övervinner alla hinder”

Hitta på det ni behöver höra, det kommer till er när ni inte är distraherade.

Ett annat trick är att lyssna eller spela shamantrummor. Trummor har i alla tider använts som ett verktyg för att byta dimension, för att liksom hamna i en känsla och ett djup som är mäktigare än någon distrahering.

Ni har säkerligen sett på TV eller i någon dokumentär om urbefolkning, stammar, ritualer, festivaler eller liknande att någon spelar trumma för folk som t.ex. Dansar.

Det är sällan för det musikaliska,
det är för att väcka våran inre kraft och förena oss i ett djup som vaporiserar tjattret.

Det är där vi möts på riktigt, nakna & naturliga utan våra små bekymmer som kan ställa till med trubbel emellan oss.

Min rekommendation till vem som helst är att söka efter shamanistic drums eller liknande och sitta med hörlurar och lyssna på det i sin ensamhet.

En annan sak vi kan lyssna på är liksom meditation music, binaural beats eller dylikt. Jag har själv alltid tyckt att shamantrummor är det mest effektiva, det får mig snabbast in-tune med den skönare verkligheten.

Guided meditation är ett sätt jag använde mycket förut, efter mycket erfarenhet hittar jag på mina egna. När jag infinner mig i dessa stunder släpper alla bekymmer för tillfället, och jag lämnar alltid något till historien från och med det att ögonblicket har hänt.

Många av oss lever väldigt visuellt, alltså att vi har väldigt bildlig fantasi. Jag är ett exempel, så jag älskar att fantisera visuella ting. T.ex att jag är uppe i rymden och flyger, går fridfullt genom en natur, eller helt enkelt bara blundar och fokuserar på vad som helst som jag kan se på insidan av ögonlocken. Ibland kan en liten ljusfläck bli en hel film liksom, så länge jag lyckas hålla fokusen. Det har tagit mig länge att lära mig leva in i fantasin, men ack så skönt.

Det är min favoritsyssla att göra när jag ska sova, blunda, hitta lugnet och fokusen, kika runt i mörkret och se om det dyker upp någonting. Tillslut vaggas jag till sömn i en film som jag själv skapar, eller får skickad till mig någonstans ifrån?

Naturlig VHS! Hah!

…Sauna…

Alla ställen där vi känner lite mer frid än vanligt är bra ställen, att bara ströga runt med shamantrummor eller någon musik som tilltalar oss är också ett bra sätt.

Desto mer tid vi investerar i dessa ting desto bättre kommer våra liv bli, garanti.

Vi blir lugnare, kraftigare, klokare & bär mening till hela planeten. Vi konsumerar inte bara upp våra resurser, utan nu bidrar vi mycket, så planeten kan komma till balans igen.

Tack allihopa som läst ända hit.

Den som söker finner.

// Berättaren